Učestvovanje na Bursa Industrijskom Samitu 2017

Učestvovanje na Bursa Industrijskom Samitu 2017

Kompanija Alat D.O.O. Konjic, je učestvovala na Bursa Industrijskom Samitu 2017, zvaničnog naziva „BursaMetal 2017“ održanom u periodu od 30.novembra – 03.decembra 2017.godine, sa namjerom da predstavi svoju proizvodnu paletu proizvoda, rešenja i koncept od „Ideje do realizacije“ opisanom u katalogu koji možete pronaći na web portalu kompanije na bosanskom, njemačkom i engleskom jeziku : http://www.alatkonjic.com/Catalogs

Takođe jedan od važnih cljeva za našu kompaniju je ponuda novih tehnologija i mašina koju su turski proizvođači uspešno prezentovali, te bi smo ovim putem željeli iskazati pohvale na račun VMC-a, Privrednoj komori Burse našem domaćinu koji je ovaj samit organizovao do perfekcije.

Imali smo čast biti pozvani na Bursa Metal 2017 sajam od strane Vojvodina Metal Clustera, čiji smo članovi od 2016 godine, i već uspešno ostvarili saradnju na par projekata.

Vojvodina Metal Cluster u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine organizovao je za svoje članice odlazak na Bursa Industrijski Samit 2017. Samit je organizovan zajedno sa drugim sajmovima (Sajam tehnologije obrade metala, Sajam metalskih proizvoda, Mould Eurasia 2017, Sajam otomacije Bursa) gde je su menadžment clustera i članice klastera imali priliku da obiđu izlagače na sajmu, kojih je bilo preko 400 iz 20 zemalja, dok je drugi dan bio rezervisan za B2B sastanke. Održano je preko 100 sastanaka između kompanija članica i kompanija iz Turske, Irana, Kolumbije, Poljske i dr. 

Opšti utisak sa ovog samita je izuzetno zadovoljstvo članica klastera posetom sajmu. Otvorene su brojne mogućnosti za poslovnu saradnju kompanija iz Regiona sa Turskim, uz saznanje da su  trzista zemlji Regiona veoma interesantna turskim kompanijama.

Rukovodstvo kompanije Alat D.O.O. Konjic, izražava iskrenu zahvalu organizatorima i zaista nam je bilo zadovoljstvo družiti se sa svim učesnicima ovog poslovnog poduhvata.

Radićemo na tome da i dalje organizujemo kao i svih ovih godina  ove vidove susreta .